MENIU

Mama lui Ionuț, despre feţiţa ucisă de câini: "Mi-am amintit ce s-a întâmplat cu copilul meu"

Mama lui Ionuț, despre feţiţa ucisă de câini: "Mi-am amintit ce s-a întâmplat cu copilul meu"

Un nou caz "Ionuţ" tulbură o ţară întreagă! O fetiţă de trei ani a murit, în judeţul Galaţi, după ce a fost muşcată de câinele sau câinii din gospodăria unor vecini - după unii, unei mătuşi – după alţii. Seamănă şi nu seamănă cu cazul "Ionuţ"?!

Cu amabilitate, dar multă durere în glas, Felicia Anghel a vorbit pentru ziarulring, despre drama fetiței de Galați ucisă de câini.
 
"Am auzit şi eu că a murit o fetiţă muşcată de un câine sau de trei câini, n-am înţeles exact. Îmi pare rău. Câinii sunt animale imprevizibile, indiferent dacă sunt sau nu sunt cu stăpân, ei îşi apără teritoriul. Ei pentru asta erau crescuţi acolo. (...) Câinele tot animal este chiar dacă are stăpân. Mi-a povestit cineva că a fost atacat de câinele bunicilor, tot aşa, la patru ani. Era un câine de casă care a fost crescut cu dragoste, cu afecţiune. Şi a avut noroc foarte mare că a intervenit bunicul şi l-a scăpat, dar nimeni n-a înţeles de de a reacţionat aşa câinele. (...)Este regretabil că se întâmplă în continuare incidente de genul ăsta. Şi mor copii!...(...) Nu ştiu dacă sunt în măsură să dau sfaturi. Nu pot să spun decât că îmi pare rău. Am aflat de acest caz şi m-a şocat încă o dată aflând că aşa ceva s-a întâmplat cu un copil de vârsta lui Ionuţ sau, mă rog, de vârste apropiate. Şi m-a afectat foarte mult... Mi-am amintit ce s-a întâmplat şi cu copilul meu şi... E foarte trist!..."

Mai multe articole despre:
câini dramă ionut Felicia Anghel