MENIU

Mama și-a văzut bebelușul șocată: "Nu-l iau acasă!". După 40 de ani, ceva cutremurător se petrece

Când și-a văzut copilul nou-născut, această mamă s-a cutremurat și, inițial, a vrut să nu îl ia acasă. Și-a adunat puterile apoi și și-a dat seama că, în ciuda greutăților, copilul el al ei și trebuie să trăiască în familie. După 40 de ani este clar că decizia luată a fost cea corectă.

Robert Hoge s-a născut în urmă cu 44 de ani cu o rumoare uriașă între ochi și cu picioarele deformate. Părea că nu are prea multe șanse pentru o viață normală.

Mama sa a avut mari greutăți în a-l accepta. A mărturisit că și-a dorit ca fiul ei să moară, să scape de el cumva. Apoi, și-a revenit și, în urma unei discuții în familie, copilul a ajuns acasă alături de frații și surorile sale.

Nu a avut o viață simplă. De fapt, în scurt timp, doctorii au fost nevoiți să îi amputeze picioarele. Dar a reulit să își croiascp un drum în viață, alături de familia sa.

De fapt, Robert are o viață frumoasă, alături de soția și fiica sa, și o carieră de succes, în domeniul consultanței politice.

Cu adevărat impresionant este faptul că părinții i-au vorbit deschis despre îndoielile lor la naștere și că Robert nu s-a supărat, ba chiar a apreciat sinceritatea acestora.

"A fost ca un film care a avut niște părți mai triste pe la mijloc, dar cu un final fericit". Robert a mărturisit că la 30 de ani, când a avut propriul copil, a purut înțelege și mai bine ce a simțit mama lui la naștere.

Între timp, Robert a scris o carte despre experiențele sale, în încercarea de a-i ajuta pe oamenii care au trecut prin aceleași încercări.

 

 

 

Mai multe articole despre:
bebeluş Robert Hoge