MENIU

Mamă filmată când își bătea copilul cu piciorul în cap, în fața unei școli. Băiatul plângea și o ruga să înceteze - VIDEO

Sursa foto: Captură video / vasiledale.ro

Scene șocante au fost surprinse în fața unei școli din Sighetu Marmației. Un copil de 7 ani a fost bătut de mama lui, care la un moment dat chiar l-a lovit cu piciorul în cap. Protecția Copilului a deschis o anchetă. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional! 

În tot acest timp, de spaimă, copilul se ghemuiește la pământ şi disperat, își acoperă capul cu mâinile.

După ce și-a dat seama că este filmată, femeia în vârstă de 40 de ani a început să se comporte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, deși copilul plângea de durere și teamă.

Plânge și o roagă pe mama lui să înceteze. Martorul care a filmat aceste imagini revoltătoare a sunat la 112 pentru a anunța că un copil este agresat în fața școlii. Femeia a recunoscut apoi că s-a enervat când copilul a refuzat să vină cu ea acasă, pentrru că voia să meargă, ca de obicei, la un centru social unde îşi petrecea după-amiezele, după ore.

Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie, iar asistenții sociali de la Protecția Copilului îl vor consilia pe băiatul lovit. 

Mai multe articole despre:
copil batut maramures