MENIU

Mama fetiței ucise la Viniția nu-și amintește că fiica ei a murit! Medicii nu-i spun ADEVĂRUL - Femeia e în STARE GRAVĂ - FOTO

Mama lui Lisei, copila în vârstă de numai patru ani, care a murit în urma atacului cu rachete din Viniția, este în stare gravă. Irina nu-și amintește însă că fiica ei a murit. Femeia are o leziune abdominală, ficatul și plămânii îi sunt afectați. Bunica fetei a povestit despre acest lucru Suspilne media.

Femeia a reușit să vorbească cu fiica ei după exploziile din Viniția. Conform spuselor bunicii, Irina a țipat în telefon că un obuz a lovit-o fiica ei și că aceasta a fost făcută bucăți. Totuși, din cauza șocului, Irina nu își amintește nimic și continuă să întreabă unde este fiica ei, iar doctorii nu-i spun adevărul, relatează NEXTA.

De ieri și până astăzi mediul on-line a fost împânzit de filmulețe cu mama și fiica sa de 4 ani, care se plimbau liniștite până când un obuz a curmat fără mila viața micuței și a rănit-o extrem de grav pe mama acesteia. 

Un mesaj sfâșietor a venit chiar de la prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, după ce imaginile cu fetița ucisă de rachetele rusești în timpul atacului asupra orașului Vinița au îngrozit o lume întreagă. Consoarta liderului de la Kiev a mărturisti că a fost șocată să constate că o cunoștea pe micuța Lisa. 

"Toții am fost îngroziți de o fotografie cu un cărucior răsturnat în Vinița. Iar apoi, citind știrile, mi-am dat seama că o cunosc pe această fată. Cunoscut-o... Nu voi scrie cuvintele pe care le vreau pentru cei care au ucis-o. Vă voi scrie despre Lisa”, a afirmat Olena Zelenska pe pagina sa de Twitter.

Atacurile cu rachete de la Vinița, din timpul zilei de joi, au ucis 23 de persoane, 64 fiind rănite. 5 dintre ele sunt într-o stare critică.