MENIU

Mama fetiței de 12 ani găsită moartă în ladă a fost eliberată de autoritățile spaniole, la comanda unui procuror român: femeia vine în România

Răsturnare de situație în cazul crimei care a șocat o țară întreagă! Potrivit unor surse, mama copilei de 12 găsită moartă în lada patului, a fost lăsată în libertate la comanda unui procuror din țara noastră. Asta în condițiile în care în fața anchetatorilor, femeia s-a cotrazis în declarații. La această oră, mama este în drum spre România, iar concubinul, care este principalul suspect, este dat în urmărire generală. 

După ce a fost audiată în Spania, prin sistem videoconferință, mama fetiței de 12 ani găsită fără suflare în lada de la canapea, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei, a fost eliberată și se află în drum spre România. 

La audierile din Spania, mama copilei găsite decedată într-un apartament din București ar fi declarat oamenilor legii că nu are legătură cu moartea fetei sale. Tatăl biologic este cel care a declarat-o dispărută, la începutul lunii mai. Unchiul copilei spune că nu crede că mama ar fi comis fapta oribilă. 

Analizele ADN indică negru pe alb că victima din apartamentul groazei este minora de 12 ani. Medicii legiști au ajuns la concluzia că fata a avut o moarte violentă. Surse din anchetă spun că minora ar fi fost strangulată cu un cordon, iar mai apoi băgată într-un sac și ascunsă în lada patului. Acolo unde a fost găsită de proprietarul apartamentului.

Imediat după descoperirea macabră, mama și iubitul ei au devenit principalii suspecți, iar potrivit datelor din anchetă, cei doi ar fi părăsit România în urmă cu o lună. Mai exact, la scurt timp după ce tatăl biologic a anunțat dispariția fetei la începutul lunii trecute.

Oamenii legii au pornit pe urmele celor doi, iar pe numele lor au fost emise mandate de aducere în țară. Ulterior, mama a fost reținută de autoritățile din Spania. Cât despre concubinul ei, autoritățile cred că a fugit în Olanda.

Rudele încă susțin că mama nu ar fi putut să își omoare fata, iar despre concubin, unchiul copilei nu vrea să dea detalii. 

Cei trei locuiau cu chirie în apartamentul din sectorul 4, iar proprietarul a început să bănuie că ceva nu este în regulă după ce nu au mai răspuns la telefon.