MENIU

Mama care și-a izbit bebelușul de podea a fost REȚINUTĂ pentru tentativă de omor

Imagini de o duritate greu de descris, în Timișoara, cu femeia din Italia care și-a aruncat, cu intenție, copilul pe jos, într-o criză de gelozie. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum femeia, de 21 de ani, azvârle copilul aproximativ cinci metri în față. Apoi trântește și un ghiveci. Secunde bune, micuțul se zbate pe pardoseală fără ca cineva să îl ajute, iar părinții încă își continuau disputa violentă și trăgeau de ușile recepției. Într-un final, tatăl micuțului îl ridică de pe jos. El este cel care a anunțat poliția și ambulanța. Cazul i-a marcat chiar și pe salvatorii de la ambulanță.

Femeia a fost ridicată de poliție și a fost audiată ore bune. La final, anchetatorii au decis să o rețină pentru 24 de ore. Din datele anchetei a reieșit că, ieri seară, italianca, de 21 de ani, s-a răzbunat pe copilul ei după o ceartă cu iubitul de naționalitate română. Femeia a făcut o criză când iubitul a anunțat-o că pleacă în oraș. 

Mai multe articole despre:
timisoara bebe