MENIU

Mălin Bot, reținut de jandarmi: "Am fost bruscat, am fost lovit"

Mălin Bot

Mălin Bot a fost ridicat de jandarmi în momentul la protestul din Piaţa Victoriei pentru a fi dus la secţia de poliție pentru a fi legitimat.  

Mălin Bot. Anunțul a fost făcut de Mălin Bot pe pagina sa de socializare.

„Sunt reținut abuziv în mașina Jandarmeriei. Am cartea de identitate și m-au luat sub pretextul că nu vreau să mă legitimez, ceea ce este o minciună", a spus Mălin Bot

Iohannis o desființează pe Dăncilă: Cred că nu a înțeles

Mălin Bot. "Au rupt steagul NATO. M-au bruscat, m-au lovit. Am să merg direct la IML de aici. Am fost bruscat, am fost lovit de către forțele Jandarmeriei. Nici nu m-au lăsat să intru în Piață. M-au așteptat cu mascații. Drepturile mele sunt încălcate”, spune acesta, într-un LIVE din maşina Jandarmieri, pe pagina sa de Facebook. 

Ulterior, Jandarmeria a oferit un punct de vedere. ”Pe timpul manifestației publice de astăzi 6 persoane au fost conduse la secția de politie pentru săvârșirea unor fapte contravenționale și au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9100 de lei pentru injurii, tulburarea ordinii publice, împiedicarea forțelor de ordine de a-și îndeplini obligațiile și refuzul de a părăsi manifestația la solicitarea forțelor de ordine”, a precizat Jandarmeria. 

Avertisment dur făcut de Klaus Iohannis: "PSD-ul ne scoate din Europa"

Klaus Iohannis, mesaj important către cei care protestează

Câteva mii de români au protestat sâmbătă în fața Guvernului. Mai multe străzi din zona Palatului Victoria au fost închise. Românii s-au mobilizat pe retelele de socializare şi vin tot mai mulţi în Piata Victoriei, pentru a protesta față de modificarea Codurilor penale, dar și față de "acţiunile antidemocratice” ale PSD-ALDE. Sloganul protestului este ,,Vrem Europa, nu dictatură!". Au fost si citeva momente tensionate între jandarmi si manifestanți. 

Protest uriaș în București. Mii de oameni în Piaţa Victoriei: "Vrem Europa, nu dictatură!