MENIU

Mai mulți cântăreți români au ajuns la spital după ce au fost loviți, în timpul unui concert, de un panou luat de vânt

SMURD

Componenţii Trupei Triton au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce au fost loviţi de un ecran luat de vânt, în timp ce se aflau pe scenă la un concert în Turceni, în judeţul Gorj.


Potrivit ISU Gorj, este vorba despre doi cântăreţi care nu au rămas internaţi la spital.

„În jurul orei 00.40 am fost solicitati sa intervenim pentru acordarea primului ajutor calificat in orasul Turceni, unde, pe o scena, 2 persoane se sex masculin au foat ranite de un obiect de pe scena cazut din cauza vantului. La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD si un echipaj SAJ care au constatat ca cei 2 barbati in varsta de 21 si 46 de ani au suferit leziuni minore. Aceștia au fost evaluați medical la fata locului si au fost transportati la spital pentru investigatii medicale suplimentare. Din informatiile pe care le am, nu au ramas internați, leziunile fiind minore”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Judeţul Gorj s-a aflat, noaptea trecută, sub o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată. Este vorba despre intensificări ale vântului (rafale de 70…90 km/h și izolat de peste 100 km/h), vijelii puternice, grindină de medii și posibil mari dimensiuni, frecvente descărcări electrice și averse torențiale (în intervale scurte de timp, de 1 până la 3 ore, cantitățile de apă vor fi de 30…40 l/mp și izolat peste 50 l/mp).

Mai multe articole despre:
concert trupa triton