MENIU

Mai frumoase ca ele nu există! 4 zodii de femei cărora nu le rezişti

Mai frumoase ca ele nu există! 4 zodii de femei cărora nu le rezişti

Au trăsături frumoase, sunt fine, delicate şi elegante. Vorbim despre frumoasele zodiacului, acele femei care atrag prin simplă lor prezenţa.

Iată în ce zodii sunt născute cele mai frumoase femei:

Balanţă

Venus este planetă care guvernează zodia Vărsătorului, motiv pentru care este de la sine înţeles de ce aceste native sunt considerate cele mai frumoase femei. Sunt foarte feminine şi foarte atrăgătoare. Au un sex-appeal aparte, care le face fermecătoare. Sunt naturale, au o piele catifelată şi exprimă foarte multă senzualitate. Au buzele pline şi forme generoase, ceea ce îi face pe bărbaţi să înnebunească după ele. Mai mult, stăpânesc şi foarte bine art seducţiei.

Capricorn

În cazul nativei Capricorn, frumuseţea şi inteligenţă merg mână în mână. Are un aer misterios care îi incită pe bărbaţi. E provocatoare tocmai datorită isteţimii care îi răzbate prin priviri. Atrage prin atitudine, îi place să fie curtată şi să îşi pună în valoare calităţile. Este elegantă şi rafinată şi foarte rar poartă haine sport. Îşi schimbă destul de des coafură şi stilul vestimentar, dar nu este neapărat o dependenţă de tendinţele din modă.

Taur

Şi femeia din zodia Taur are calităţi menite să atragă atenţia bărbaţilor. Are mereu grijă de ea, este curat îmbrăcată şi atent coafată, pentru că îi place să aibă o imagine bună pe oriunde ajunge. E delicată şi are, de obicei, o înălţime peste medie. Această nativă este foarte senzuală în mişcări, motiv pentru care nici nu trebuie să facă prea multe eforturi pentru a fi observată de către bărbaţi. Posedă un şarm special şi flirtează cu multă uşurinţă.

Vărsător

Femeia Vărsător este originală din cap până-n picioare. E provocatoare şi îi place riscul şi aventură, ceea îi conferă un magnetism aparte. Dincolo de calităţile sale fizice, Vărsătoarea atrage şi prin felul sau de a vorbi, prin gesturile sale elegante şi prin privirea să pătrunzătoare. Are un trup perfect, zvelt, este înalta şi uşoară precum o balerină. De cele mai multe ori ea este cea care da tonul în modă. E conştientă de frumuseţea ei şi de aceea e foarte sigură pe sine.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
femei horoscop zodii