MENIU

Mai ceva ca-n filme: REVEDERE după 24 de ani între o mamă şi un fiu dispărut, în Giurgiu

Revedere emoţionantă, după 24 de ani

Revedere emoţionantă la Giurgiu. O mamă şi-a reîntâlnit fiul, după 24 de ani de când l-a dat dispărut. Când a intrat în încăperea unde se afla băiatul ei, pe care-l credea pierdut pentru tototdeauna, femeia a izbucnit în lacrimi.

Avea 10 ani când a dispărut. De atunci au trecut 24 de ani şi îi e greu să îşi amintească numele celei care i-a dat viaţă. El a fugit de la internatul unde învăţa, s-a urcat într-un tren şi a ajuns în Giurgiu. Ore bune, a rătăcit pe străzi până când a ajuns într-o pădure, unde a fost găsit de un agent care l-a condus la sediul poliţiei din localitate. Se exprima cu dificulate aşa că nu îşi putea spune numele şi nici de unde este. A fost internat într-o casă de copii unde i-a fost atribuită o nouă identitate şi o vârstă aproximativă.

Timp de 24 de ani, Florin a fost în grija mai multor instituţii de ocrotire a copiilor din Giurgiu. Poliţiştii i-au luat probe ADN, pe care le-au comparat cu profilele genetice ale rudelor, şi aşa au stabilit că băiatul dispărut în 1990 e aceeaşi persoană cu tânărul care locuia în centrul de incluziune socială.