MENIU

Magicianul Lorenzo-Cristian a vorbit despre proiectele sale la evenimentului "ABC-ul afacerii tale"

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad împreună cu Asociația Arad24, BrainiAd Marketing și Business Point Event au organizat recent evenimentul "ABC-ul afacerii tale", considerat de specialiști ca fiind una din cele mai importante întâlniri de bussiness organizate la Arad. Acțiunea s-a bucurat de sprijinul a numeroase companii, printre care și Auto Schunn, partener oficial al producătorului Mercedes-Benz în România din 1993. 

Cei prezenți, printre care antreprenori cu afaceri de succes ce participă anual la "Topul Firmelor", conducători ale unor ONG-uri ce desfășoară proiecte antreprenoriale, directori de bănci sau de multinaționale locale, cu toții au admirat noile modele Mercedes-Benz, expuse de compania româno-germană Auto Schunn în cadrul Centrului Expozional din Arad.

Speakeri renumiți și specialiști în public speaking, în marketing online, comunicare și management au fost invitați să vorbească și să ofere informații din mediul de bussiness pentru a crea noi contacte și a găsi noi parteneri de afaceri. 

Bianca Dăncilă, Anabela Luca, Paul Ardeleanu, Luminița Țundrea, Adrian Bădescu sau magicianul Lorenzo-Cristian, singurul român care este membru în cel mai prestigios și exigent club al magicienilor profesioniști din Europa - The Magic Circle de la Londra au fost printre cei care au ținut discursuri în cadrul evenimentului "ABC-ul afacerii tale". 

 

Mai multe articole despre:
null