MENIU

"Măcelarul în alb" din Piaţa Victoriei: declaraţia de avere. Câţi bani încasează de la Jandarmerie

Colonelul care a coordonat acţiunile jandarmilor din Piaţa Victoriei a fost supranumit în spaţiul virtual "măcelarul în alb". El se numeşte Cătălin Paraschiv şi şi-a condus echipa la luptă, în 10 august, când a avut loc mitingul Diasporei.

Colonelul Paraschiv încasează lunar de la Jandarmerie aprroximativ 8000 de lei.Potrivit declaraţiei sale de avere, din 2017, el a încasat un salariu anual de 93.735 de lei, ceea ce înseamnă 7.800 de lei pe lună. În acelaşi act, apare faptul că împreună cu soţia sa deţine un teren agricol de 2.500 mp, cumpărat în anul 2007 şi un teren în intravilan de 1.100 mp, cumpărat în anul 2011, scrie click.ro. De asemenea, el este titularul unui apartament de 80 de metri pătraţi situat în Bucureşti, iar soţia sa mai deţine un apartament de 220 de metri pătraţi, cumpărat în anul 2011. Conform declaraţiei de avere, colonelul mai avea la acea vreme două maşini, un Renault Laguna şi un Matiz.

Altfel, Cătălin Paraschiv, şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, recunoaşte că el este "omul în alb" care a coordonat intervenţia jandarmilor de la protestul de vineri seară din Piaţa Victoriei. Sursa foto: click.ro

Citiţi şi interviul oferit de colonelul Paraschiv celor de la Kamikaze. Explicaţii-BOMBĂ

Mai multe articole despre:
declaraţia de avere macelarul in alb