MENIU

Toţi cei 9 pacienţi de la Spitalul din Săpoca au fost transferaţi la Bucureşti

Toți cei nouă pacienți de la Spitalul de Psihiatrie din Buzău au fost transferați în unitățile din București, arată Ministerul Sănătății. Aceștia au traumatisme cranio-cerebrale după ce au fost atacați de un bolnav cu un stativ de perfuzii.

Toți cei 9 pacienți de la Spitalul de Urgență Săpoca a fost internați în spitalele din Capitală, toți având traumatisme cranio-cerebrale.

Potrivit Ministerului Sănătății, pacienții au vârsta de peste 60 de ani. Unii dintre aceștia sunt conștienți și li se fac investigații, însă alții sunt în stare gravă și urmează să fie supuși unor intervenții chirurgicale.

Situația pacienților transferați de la Buzău este: 2 - la Spitalul Floreasca, 2 - pacienți la Spitalul Sf. Pantelimon București, 3 - pacienți la Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni", 2 - pacienți la Spitalul Universitar.

Patru persoane au murit după ce un bolnav a atacat cu un stativ de perfuzii pacienții internați la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău. Bărbatul a rănit și mai multe persoane.

Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienții, a fost internat cu sevraj etilic. Atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat.

Ministerul Sănătății a anunțat că 9 pacienți răniți vor fi preluați și transportați la spitale din București: 2 - la Spitalul de Urgență Floreasca, 2 - la Spitalul Universitar de Urgență București , 2 - la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon și 3 - la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

Criminalul de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a fost prins când încerca să fugă

Individul era internat de câteva zile la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, din judeţul Buzău. Acesta a intrat cu un stativ de perfuzii în două dintre saloane şi a atacat pacienţii care se aflau acolo. Loviturile au fost atât de puternice încât le-ar fi zdrobit capetele, scrie news.ro.

Managerul Spitalului din Săpoca: "Totul s-a derulat extraordinar de repede, în doar câteva secunde"

Trei pacienți au murit, iar mai multe victime au suferit traumatisme cranio-cerebrale grave. De asemenea, trei dintre persoanele rănite sunt în comă.

Atacatorul are 38 de ani şi este din Săgeata, judeţul Buzău, internat voluntar cu sevraj etilic. Bărbatul a fost încătuşat de un echipaj de poliţie care venise pentru un alt caz.