MENIU

"Mă culc seara FLAMÂNDĂ, sunt sătulă de explicații". Mărturia zguduitoare a unei bătrâne, la emisiunea "100%" cu Laurențiu Botin - VIDEO

Pensionarii, lăsați de izbeliște de politicieni

Disperarea românilor în fața valului de scumpiri și al facturilor uriașe este tot mai mare! Oamenii se plâng că se pun la somn flămânzi, însă, sătui de promisiunile guvernanților. Iar în tot acest timp, demnitarii își majorează propriile salarii, cu toate că îi îndeamnă pe cetățeni să facă economie. 

Cea mai impresionantă declarație a venit din partea unei pensionare din Huși, care a intrat în direct, prin telefon, la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii "100%", moderată de Laurențiu Botin.

Apelul disperat a venit în ziua în care senatorii au votat majorarea indemnizațiilor demnitarilor și creșterea sporurilor cu 25% pentru funcționarii publici implicați în procesul legislativ. Este vorba de indemnizațiile președintelui, miniștriilor, parlamentarilor, primarilor, președinților de consilii județene și locale precum și ale funcționarilor publici din subordine.

Mai multe articole despre:
botin 100% pensionari realitatea plus