MENIU

"M-AM SIMŢIT CA UN PEDOFIL!". Dezvăluirile lui SAM CEL ROMÂN, americanul expulzat din România

Sam cel român a fost expulzat din România.

Sam cel Român, americanul stabilit la Cluj-Napoca în 2004 și expulzat acum din România pentru că nu avea viză, a povestit pe blogul lui cum s-au purtat cu el ofițerii de la Oficiul de Imigrări din Cluj.

Americanul a venit prima dată în România, în 2000, și a revenit apoi de mai multe ori ca turist, până în 2004 când s-a mutat definitiv. Sam cel Român a fost ajutat de un prieten, Mihai, care i-a propus să investească într-o pensiune de la Băișoara, astfel putând să demonstreze că a adus o contribuție la economia României și să obțină permisul de rezidență. Sam relatează pe blogul lui să lucrurile au funcționat și a obținut documentul, scrie stiridecluj.ro.
 
Problemele au apărut rapid, iar după câteva săptămâni el și-a pierdut portofelul cu toate actele. ”Totul s-a rezolvat pana la urma in ceea ce priveste banii si locuinta, insa aparuse o mica problema (din perspectiva mea) cu acel permis. M-am dus la circa de politie sa declar pierderea acestui document, insa nimeni de acolo nu vorbea nici macar o boaba de engleza. Chiar si in anul 2014, nimeni de acolo nu vorbeste limba engleza, dupa cum am aflat pe pielea mea la inceputul acetsui an, dupa ce am fost arestat din cauza unui scandal cu ei, provocat de faptul ca ajutam cativa oameni ai strazii”, povesteste Sam cel Roman.

 Viața lui Sam la Cluj a fost una liniștită, el nefiind deranjat de autorități până în aprilie 2014. ”Prima data am crezut ca sunt doi ”martori ai lui Iehova”, pentru ca stateau in fata usii cu niste hartii in maini, insa apoi s-au prezentat ca fiind de la Oficiul de Imigrari. In blocul in care stateam mai traia si o studenta africana, asa ca am crezut ca au venit pentru ea.

Polițiștii i-au confiscat telefonul mobil, dar i-au spus că este doar ”o mica problema”, ceea ce i-a trezit lui Sam suspiciuni.  ”Imediat ce am ajuns la sectie, in spatele usilor inchise, totul s-a schimbat. Am fost bagat intr-o camera mica, fara aer si extrem de fierbinte, plina cu ofiteri de la Imigrari, inclusiv seful Departamentului Cluj, care a intrat si a inceput sa tipe si sa ma certe, intrebandu-ma de ce mi-am batut joc de legile Romaniei si facandu-ma sa ma simt ca un fel de pedofil care atacase niste copii...sau asa ceva. Eu tot ceream sa imi vina avocatul, insa ei radeau si spuneau ca nu este nevoie de asa ceva, fapt ca m-a alarmat".

Citeşte tot pe stiridecluj.ro.

 

SAM CEL ROMÂN, americanul care-l admiră pe ŞTEFAN CEL MARE, EXPULZAT DIN ROMÂNIA