MENIU

Lux și opulență la nunta unui controversat baron de Oradea. Mireasa, adusă cu elicopterul iar o sticlă de șampanie a costat 10.000 euro

Lux și opulență la nunta unui controversat baron de Oradea/ Captură video

Sfidare la adresa românilor. Un politician extrem de controversat din Oradea a făcut nuntă cu fast. Mireasa și-a făcut apariția în centrul orașului cu elicopterul, iar petrecerea a fost întreținută de maneliști de renume. S-a băut șampanie rafinată de mii de euro și s-au servit bucate alese. 

Controversatul afacerist Călin Raita a făcut nuntă de fițe. Mireasa lui şi-a făcut apariţia cu elicopterul. Au fost servite 19 șampanii scumpe, care au fost cumpărate cu 190 de mii de euro.

În același timp cei doi proaspeți căsătoriți și-au botezat băiatul. Acesta avut un tort făcut din bani. În plus, i-au cântat mai mulți maneliști cunoscuți, între care Adi de la Vâlcea, Tzancă Uraganu și Florin Salam.

Raita a devenit dezvoltator imobiliar la mijlocul anilor 2000, când a început să ridice două cartiere de case şi blocuri, pe care le vindea la preţuri mici şi cu toate facilităţile. El a candidat în 2008 la primăria Oradea, din partea partidului lui Gigi Becali, Noua Generație.

Viața personală a afaceristului este una tumultuoasă. El a divorțat de prima soție în 2010, după ce a fost înșelat de acesta. Are trei copii din prima căsnicie. În 2016, afaceristul era dator la fisc cu peste 7,6 milioane de dolari. 

Mai multe articole despre:
nunta baron local oradea nunta de lux