MENIU

"Lupul de pe Wall Street" a strâns aproape 1000 de participanți la conferința ce urmează în România

Jordan Belfort
Lupul de pe Wall Street, filmul cu cele mari mari încasări din cariera lui Scorsese

Lupul de pe Wall Street vine în România. Jordan Belfort, unul dintre cei mai controversaţi brokeri ai Americii, va fi prezent pe 18 noiembrie la Bucureşti. În cadrul unei conferinţe el va dezvălui secretele din spatele succesului său. Belfort, după cum se știe deja, a ajuns chiar subiect de film.

Fost agent de vânzări, Jordan Belfort a deţinut una dintre cele mai mari şi mai de succes firme de brokeraj din istoria Wall Street. De la vânzător de homari congelaţi, americanul a ajuns broker şi câştiga chiar un milion de dolari pe săptămână. www.trainiguri.ro/lupul

Belfort a fost implicat într-unul dintre dintre cele mai mediatizate scandaluri din anii 90, legate de bursă. Povestea vieţii lui a fost transformată într-un film de succes, regizat de Martin Scorsese.


Actorul Leonardo Dicaprio vorbeşte despre personajul real, Jordan Belfort.

Jordan Belfort va vorbi peste o săptămână despre secretele negocierii şi ale persuasiunii. Conferinţa pe care o va susţine în Capitală este singura din Sud Estul Europei.

Ţara noastră este astfel inclusă pe harta importantelor evenimente de business care au loc la nivel mondial. La eveniment sunt aşteptaţi participanţi din peste 11 ţări, iar din România s-au înscris deja aproape 1.000 de oameni de afaceri.

INSCRIE-TE si tu pe www.traininguri.ro/lupul

Mai multe articole despre:
film lupul de pe wall street Jordan Belfort