MENIU

„Lupul de pe Wall Street” a făcut SENZAȚIE la București

Marți seara, la Rin Grand Hotel, cel mai tare broker de pe Wall Street a vibrat plin de entuziasm în fața la aroape 1000 de persoane. De la agenți de vânzări, până la manageri ai celor mai importante firme din România, au făcut ca sala de conferință să fie aproape neîncăpătoare.

Jordan Belford a fost mult așteptat în România, îar prestația lui s-a dovedit a fi una impecabilă. Plin de carismă și dependent de vorbitul în public, cel care a câștigat titlul de "Lupul de pe Wall Street" și-a relatat povestea de viață și modul în care a crescut și a ajuns milionar. 

Strategia de vânzări "Straight Line Persuasion" a fost modulul pe care Jordan Belford l-a explicat oamenilor de afaceri prezenți în sală. Mai mult, brokerul a impresonat asistența prin relatarea unor tranzacții  din care a câștigat sume fabuloase, aplicând "Straight Line Persuasion". 

Echipa Extreme Training s-a ocupat de organizarea evenimentului, care a fost peste așteptările participanțiilor. www.traininguri.ro

  

În film, Leonardo Di Caprio joacă excelent rolul lui Jordan Belford, pe care l-a cunoscut de aproape.

În fața publicului numeros, trainerul a povestit și despre lunile petrecute cu actorul american, înainte de a turna filmul "Lupul de pe Wall Street", pentru al putea imita perfect. 

Compania care a reușit să îl aduca pe marele Jordan Bleford la București, oferă servicii de training pe diverse domenii de activitate.

Pentru detalii, accesați www.traininguri.ro