MENIU

Luni de coșmar pentru o minoră dintr-un centru social. A fost exploatată sexual de iubitul ei de 23 de ani

Luni de coșmar pentru o minoră dintr-un centru social

O minoră de 15 ani din Dâmboviţa, internată într-un centru social din Târgoviște, a avut parte de luni de coșmar alături de cel pe care îl considera iubitul său. Fata a fost exploatată de acesta, un tânăr de 23 de ani, după ce a convins-o să fugă cu el.

După ce a fugit din centru, fata s-a mutat cu iubitul ei într-o comună din Dâmbovița. Ulterior, s-au mutat în București, într-un apartament al bărbatului, folosit ca locuinţă de serviciu.
 
”Profitând de situaţia delicată a minorei şi ştiind că aceasta nu dorea să se întoarcă în centru, inculpatul i-a cerut în mod imperativ să practice prostituţia în folosul său. În acest context, inculpatul o încuia în casă când se afla la serviciu, respectiv în intervalul 08:00 - 19:00. Tot în dorinţa de a o determina să practice prostituţia, inculpatul o agresa fizic pe minoră, pe fondul consumului de alcool şi de alte substanţe, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele, cu obiecte contondente şi cauzându-i leziuni de violenţă în zona capului, a picioarelor şi a braţelor”, au anunțat procurorii.

După o perioadă, cei doi s-au mutat într-un alt apartament din cartierul Militari. Avid după bani, bărbatul i-a creat fetei un cont pe un site de publicitate, postând fotografii cu aceasta în ipostaze indecente. Tariful practicat de minoră era cuprins între 150 - 250 de lei. Zilnic, fata avea în medie 6-7 ”clienţi” cu care întreţinea raporturi sexuale, obţinând din această activitate sume cuprinse între 1.000 şi 1.500 lei pe zi, bani pe care inculpatul îi lua integral. 

Acum, acesta este cercetat pentru trafic de minori şi proxenetism. Continuarea pe realitateadedambovita.net

 

Mai multe articole despre:
minora exploatata sexual dambovita centru social