MENIU

Ludovic Orban, despre RESTRICȚII în noaptea de Înviere: „Sfintele Sărbători de Înviere a Domnului nostru reprezintă un eveniment de importanță capitală”

Președintele Camerei Deputaților - Ludovic Orban

Ludovic Orban - președintele Camerei Deputaților a declarat, marți, că în România se vor aplica deciziile care se vor lua la nivelul Parlamentului sau Guvernului în privința certificatului de vaccinare. Referitor la măsuri restrictive, Orban a declarat: „Oamenii nu își mai doresc restricții. Ne dorim să ajungem într-un timp cât mai scurt posibil la o viață cât mai normală”.

Ludovic Orban a declarat că guvernanții vor lua decizii referitor la eventuale restricții în Noaptea de Înviere: „O asemenea decizie o va lua Guvernul. În perspectiva mea, Sfintele Sărbatori de Înviere a Domnului nostru reprezintă un eveniment de importanță capitală și oamenii, în condițiile respectării condițiilor de sănătate, pot participa la slujbă și să se bucure de această sărbătoare”.

„Există o dezbatere foarte serioasă la nivel european în care persoanele vaccinate să poată fi scutite de restricții. Sunt convins că se va ajunge la o decizie la nivel european și normal că România se va alinia fiind membru al Uniunii Europene.

În ceea ce ne privește pe noi, obiectivul este acela ca printr-o campanie de vaccinare care să fie făcută serios, în cel mai rapid ritm, care să ducă la vacinarea unui număr cât mai mare de persoane, să revenim la normalitate.

Oamenii nu își mai doresc restricții. Ne dorim să ajungem într-un timp cât mai scurt posibil la o viață cât mai normală”, a declarat Ludovic Orban, la Parlament.

Mai multe articole despre:
ludovic orban vaccinare inviere