MENIU

Ludovic Orban: „Nu există altă formulă de guvernare în afara Coaliției. Le recomand celor din USR-PLUS să facă o analiză obiectivă în cazul lui Vlad Voiculescu”

Ludovic Orban/sursa foto: INQUAM

Șeful Camerei Deputaților, Ludovic Orban, aflat în vizită în județul Maramureș, a afirmat că PNL susține toate deciziile pe care le ia premierul Cîțu. Mai mult, președintele Partidului Național Liberal le-a recomandat colegilor de Coaliție de la USR-PLUS o analiză obiectivă în cazul remanierii lui Vlad Voiculescu de la portofoliul Sănătății.

Ludovic Orban: „”Premierul evaluează periodic activitatea fiecărui demnitar. Când consideră că e de luat o decizie, o va lua. Comunicăm constant cu premierul Cîțu și susținem orice decizie va lua. Nu există altă formulă de guvernare în afara coaliției. PSD și-a bătut joc România mult timp cât a fost la putere. Nu există altă variantă pentru o guvernare pro-europeană. Lucrăm pentru creșterea calității vieții pentru români. Când ai situația românilor pe mâini, contează mai puțin orgoliul personal. Dacă USR-PLUS se uită spre publicul lor, vor depăși acest impas. Am comunicat cu partenerii din coaliție de guvernare. Conducerea USR-PLUS trebuie să înțeleagă că suntem într-un proces de construcție pentru România. Le recomand celor din USR-PLUS să facă o analiză obiectivă în cazul ministrului schimbat. Vor vedea că asta va duce la îmbunătățirea activității de guvernare.”

Președintele PNL a mai adăugat că orice ministru care-și atacă premierul ar trebui sp-și scrie înainte demisia.

Ludovic Orban: "Așteptăm să se termine exercițiul acesta de supărare, de orgolii și să fie desemnat un ministru de la USR PLUS care să pună în practică toate obiectivele stabilite prin programul de guvernare. Orice ministru să știe că, înainte de a-și ataca premierul trebuie să își scrie demisia. Dacă nu și-a scris demisia, trebuie să știe că va pleca acasă exact cum a plecat Voiculescu.”

Mai multe articole despre:
Orban Ludovic Orban guvernul citu usrplus