MENIU

Ludovic Orban, mesaj subtil pentru Florin Cîțu: Liderul PNL trebuie să fie credibil, să reprezinte fibra partidului

Ludovic Orban, președintele PNL

Președinte PNL ales după congresul din septembrie trebuie să fie credibil și să să reprezinte FIBRA partidului, a afirmat, joi, actualul lider liberal, Ludovic Orban. Aflat în județul Neamț, în turneul de prezentare a moțiunii cu care speră să câștige un nou mandat, în fața lui Florin Cîțu, Orban i-a îndemnat pe liberalii locali să acorde mai puțină atenție discursurilor și mai multă atenție rezultatelor.

"Cel care este ales președinte al PNL este cel care influențează, în mod decisiv, evoluția ulterioară a partidului. Gândiți-vă la toate exigențele la care trebuie să răspundă președintele PNL și vă rog să mă credeți că nu este deloc ușor să conduci PNL, mai ales așa cum este el, prin geneza plină de ocolișuri de-a lungul istoriei de după 1990.

Întrebați oamenii din comunitate care dintre candidați se bucură de cel mai mare respect, de cea mai mare apreciere și încredere, pentru că omul pe care-l alegeți trebuie să dea un plus de încredere, de credibilitate și de apreciere. din partea românilor.

De asemenea, când vă gândiți pe cine să alegeți, gândiți-vă că președintele trebuie să reprezinte cu adevărat fibra PNL și trebuie să acționeze, uneori chiar fără să consulte, în numele intereselor membrilor partidului, trebuie să fie reprezentativ pentru PNL, să fie un brand cunoscut, să fie un om care să știe să acționeze și din intuiție și instinct, cum spuneam, dar și din raționament", a declarat Ludovic Orban, în județul Neamț.

Mai multe articole despre:
ludovic orban florin citu congres PNL alegeri PNL