MENIU

Orban l-a felicitat pe Biden pentru câștigarea alegerilor: ”Relațiile între SUA și România se vor aprofunda și se vor dezvolta pe noi dimensiuni”

Premierul Ludovic Orban l-a felicitat pe noul președinte al Americii pentru câștigarea alegerilor. Acesta i-a transmis lui Joe Biden că are convingerea că relațiile între SUA și România se vor aprofunda și se vor dezvolta pe noi dimensiuni.

”Vreau să transmit oficial felicitările mele pentru noul președinte al SUA în urma comunicării rezultatelor. Îmi exprim convingerea că relațiile între SUA și România se vor aprofunda și se vor dezvolta pe noi dimensiuni. Îmi exprim convingerea că și relațiile dintre SUA și Europa vor fi strânse”, a declarat Ludovic Orban. 

Joe Biden (77 de ani), candidat al Partidului Democrat, a devenit noul președinte al Statelor Unite ale Americii. Potrivit numărului de voturi obținut, Biden a câștigat cursa pentru a deveni următorul președinte SUA, învingându-l pe Donald Trump la doar câteva mii de voturi.

Alegerile au înregistrat cea mai mare participare din 1900. Biden a câștigat peste 73 de milioane de voturi, cel mai mare număr pentru un candidat la președinția SUA. Trump a atras aproape 70 de milioane, al doilea cel mai mare număr din istorie.

Mai multe articole despre:
ludovic orban