MENIU

Ludovic Orban, atac devastator la adresa Alinei Gorghiu: CU PARȘIVENIE, le-a mulțumit celor pe care i-a îndepărtat

Ludovic Orban la Caras-Severin

Atac devastator al președintelui PNL, Ludovic Orban, la adresa "echipei demolatoare" Florin -Cîțu - Alina Gorghiu. La prezentarea moțiunii "PNL - Forța Dreptei" în Comitetul Director al PNL Caraș-Severin, Orban a relatat cum cei 2 au pus la cale îndepărtarea unor nume grele din PNL pentru a pune în locul lor oameni de paie, care să le răspundă la comenzi.

La conferința din Caraș Severin, unde șef al organizației este Marcel Vela, Ludovic Orban a fost însoțit de câțiva dintre cei mai cunoscuți susținători ai săi, foștii miniștri Violeta Alexandru și Alexandru Nazare.     

"În sală se află trei oameni, Virgil Guran, Marcel Vela și Alexandru Nazare, pe care gașca Gorghiu - Cîțu i-a considerat inapți să ocupe o funcție în conducerea Senatului sau a biroului de la Senat.

Deși am stabilit ca din sesiunea de toamnă să obținem un al doilea post de vicepreședinte al Senatului, și postul respectiv va fi ocupat de Marcel Vela. Acesta, de bună-credință, a renunțat la șefia Comisie de Apărare dar, bine-nțeles că echipa demolatoare nu s-a ținut de cuvânt (...), iar poziția de vicepreședinte a revenit unui coleg de care nu știu dacă ați auzit, Nicolae Neagu" a afirmat Orban.

Tot Alina Gorghiu, a afirmat Orban, e vinovată și de îndepărtarea unui alt om valoros.

"Într-o parșivenie maximă, Virgil Guran a fost felicitat pentru activitatea depusă ca șef de grup al senatorilor PNL de Alina Gorghiu, care personal s-a ocupat cu toată asiduitatea să-i împiedice pe senatori să-l voteze ca lider de grup.

Alexandru Nazare a candidat împotriva Alinei Gorghiu pentru funcția de vicepreședinte al Senatului.

Ea era atât de fericită că au pierdut oameni valoroși din partid și au ajuns în funcții oameni a căror, inclusiv moralitate, este suspiciosă.

De exemplu, nu este suspendat din funcție un președinte de filiala care este sub control judiciar și, mai mult de atât, a fost pus și secretar la Senat. Este vorba de președintele de la Teleorman.

Sigur că pe acesta nu-l văd ochii ageri ai celor care i-au văzut pe alți colegi care au avut diferite probleme prin justiție și care evident că au fost nevoiți să se suspende. 

Atunci când ești în tabăra bună nu te vede cine trebuie că nu ești apt să ocupi o funcție" a mai afirmat Orban..

Mai multe articole despre:
lodovic orban alina gorghiu virgil guran parșivă