MENIU

Lucian Duță: „Am avut Covid de 2 ori, mereu am fost tratat cu anticorpi monoclonali. Simptomele dispar în 24 de ore”

Lucian Duță crede în anticorpii monoclonali

Lucian Duță, fostul șef al Casei de Asigurări de Sănătate, spune că nu doar vaccinul este salvarea, așa cum propăvăduiesc unii, ci și tratamentele cu anticopri monoclonali. Duță spune că a avut Covid de două ori într-un interval de un an și că în ambele cazuri s-a tratat cu anticorpi monoclonali.

„Am făcut de două ori Covid, la diferență de un an, de fiecare dată am fost tratat cu anticorpi, cum este cazul multor pacienți. Toți spun acelasi lucru, că în 24 de ore simptomele au dispărut. Toți cei care încearcă să nege că nu există tratement, în fazele incipiente, trebuie să le fie rușine. Dacă propaganda care ne spune că nu există soluții ar avea curaj să se uita pe actualele protocoale, în SUA, când vii pozitiv, se dau anticopri monoclonali.

„Guvernul României a refuzat de două ori contracte pentru anticorpi monoclonali”

Sunt anticorpi de de sinteză, nu se introduce ARN mesager, ci sunt sintetizați în laborator. Sunt doi anticorpi care sunt produși de Coreea de Sud, au fost reufzați de Guvernul României de trei ori până acum, care a cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin. Acum, vom fi obligati sa cumpărăm și pentru Omicron. Vedem cu ochiul liber că, parțial, campania de vaccinare în toată lumea e un eșec. Sunt state cu 90%, cum e Portugalia, dar să nu înghițim mesajele propagandei, care spune că vaccinare e singura soluție. Tratamentul cu anticorpi monoclonali este o soluție. Aceste state tratează cu acești anticorpi monoclonali, de aceea nu sunt mulți oameni infectați”, a declarat Lucian Duță în emsiunea CULISELE STATULUI PARALEL.