MENIU

Luc Besson a prezentat primele imagini din ''Valérian and the City of a Thousand Planets''

Realizatorul și producătorul francez Luc Besson a prezentat, joi seara, câteva scene din următorul său lungmetraj SF ''Valérian and the City of a Thousand Planets''(''Valerian și orașul celor o mie de planete'') și a anunțat că lucrează la ''Taxi 5''. Declarațiile au fost făcute la un congres ce a avut loc la Deauville, în estul Franței, informează Agerpres, care citează AFP.

''Valerian și orașul celor o mie de planete'' este o adaptare după benzile desenate clasice create de Pierre Christin și Jean-Claude Mézičres, în 1967, și vândute în peste zece milioane de exemplare.

''Am citit Valerian de când aveam 10 ani. Este o mică bandă desenată'', a spus cineastul adăugând că este ''un fan Valerian'' încă de atunci.

Filmul, care va avea premiera mondială în vara anului 2017, este prezentat de compania Europacorp drept cel mai ambițios proiect al lui Luc Besson.

Regizorul a anunțat și pregătirea celei de-a cincea părți din seria de acțiune ''Taxi'', cu Franck Gastambide și Malik Bentalha. Succesul la box office al sagăi ''Taxi''a început în 1998, cu duo-ul Samy Nacéri și Frédéric Diefenthal. Ultima peliculă din serie a apărut în 2007.

Mai multe articole despre:
null