MENIU

Lovitură pentru Kanal D, din cauza "serialului" cu Leo de la Strehaia. Ce a decis CNA

Postul de televiziune Kanal D a fost somat public de CNA, din cauza limbajului injurios din timpul mai multor ediţii ale emisiunii "WowBiz".

Concret, sancțiunea a vizat opt ediții "WowBiz" al căror protagonist a fost Leo de la Strehaia, care a vorbit despre iubirile din viața lui. În urma difuzării acestora, CNA a primit 44 de sesizări de la telespectatori.

În ședința de marţi, 16 februarie, a forului audiovizual a fost prezent și Mădălin Ionescu, realizatorul respectivei emisiuni, care le-a spus membrilor că serialul Leo s-a încheiat la Kanal D de pe 29 octombrie, după tragedia de la Colectiv și că postul a achiziționat în toamna trecută un soft care să permită acoperirea sonoră a înjurăturilor, potrivit paginademedia.ro.

Promotie mare de la eMAG. Consultati oferta AICI.

În urma vizionării și a discuțiilor cu reprezentanții postului au fost făcute două propuneri: somaţie publică - propusă de Monica Gubernat - sau sancţiune de 15.000 de lei - propusă de Radu Hejeu.

În final, somația propusă de Monica Gubernat a fost cea care a adunat cele mai multe voturi, șase, pentru a fi aprobată.

Emisiunea "WowBiz" a avut trei sancțiuni în ultimul an, pentru limbaj: somație, 10.000 de lei, respectiv 30.000 de lei, mai precizează sursa citată.