MENIU

Lovitură năucitoare pentru MIHAI GÂDEA. Ești BOU?

Jurnalistul Realitatea TV s-a enervat pe postul Antena 3 după ce acesta a publicat fotografii de la ziua de naștere a vedetei tv și pe care le-a prezentat într-o cheie de complot politic.

"Sigur că aș fi fost sunat dacă vorbeam de o instituție media respectabilă. Având în vedere că noi vorbim de o instituție de propagandă, de niște tineri deșănțați, că le-a fost arestat susținătorul și foarte probabil dosarele de șantaj vor ieși la iveală i-a făcut să arunce cu rahat în ventilator și să arunce o știre falsă pe piață. I-am dat un mesaj lui Mihai Gâdea și i-am zis: Mihai, a fost ziua mea de naștere, ești bou? Mă întreb câți proști umblă acoperiți în spațiul public. Este inadmisibil să difuzezi știri de la ziua mea de naștere, de un hotel foarte în regulă, hotelul Phoenicia, acolo au venit oameni pe care îi cunosc, am făcut 40 de ani, au fost colegii mei moderatori de la Realitatea TV", a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

"Cat de jos poate sa decada presa dintr-o tara?!? O aniversare de 40 de ani a fost considerata de niste pseudo-jurnalisti, in frunte cu Mihai Gadea, un pastor penticostal care a esuat in pastorire si incearca acum sa faca o cariera in media, ca fiind o intalnire secreta, de taina, o intalnire in care “basistii” s-au adunat pentru a urzi planuri. In realitate, pupincuristul sef al lui Victor Ponta, de care a ajuns sa le fie rusine pana si colegilor sai de la Antena 3 (multora dintre ei, credeti-ma!), a prezentat ca o mare dezvaluire pseudo-jurnalistica, pitit dupa niste boscheti din parcarea unui hotel, poze cu o parte dintre invitati, in numar de 80, prezenti la aniversarea zilei mele de nastere. La aniversare au participat o multime de vedete de televiziune, prezentatori si moderatori Realitatea TV, sefi/directori de institutii media, prieteni din Cluj, Viena, Londra, Zurich si nu mai putin de 5 ministri ai Cabinetului Ponta, probabil tot “basisti” in mintea predicatorului Gadea, precum si “basistul” Mircea Geoana, “basistii” Iulian Iancu, Marian Vanghelie, precum si alti “basisti” celebri ca Sorin Rosca Stanescu etc. N-are rost sa-i mai insir pentru ca mi-e pur si simplu scarba de cati prosti exista sau de cum un mare prost a ajuns sa se considere jurnalist si moderator de televiziune.  Mihai, atentie ca vin dosare de santaj peste tine!", a adăugat ulterior, Rareș Bogdan pe Facebook.
Mai multe articole despre:
Mihai Gâdea Antena 3 Rareş Bogdan