MENIU

Lovitură dură pentru Adrian Sârbu. Fostul mogul de la Pro TV, executat silit

Adrian Sarbu

Adrian Sârbu, fostul mogul de la Pro TV, pare să fi intrat într-o perioadă mai puțin fastă: fostul şef al Pro TV a fost executat de către instituțiile statului, pierzând astfel o proprietate extrem de valoroasă și care era foarte importantă pentru el, după cum susțin surse din anturajul acestuia.

Adrian Sârbu a rămas fără apartamentul pe care-l deţinea in celebrul complex Caelia, raiul milionarilor din Mamaia.

Apartamentul va fi scos la licitatie peste mai putin de o luna de catre un executor judecatoresc din Bucuresti, scrie Capital.ro.

Apartamentul lui Adrian Sârbu, supus acum executării silite, are 79 mp și se află la parterul imobilului. Pretul de pornire a licitatiei este de 1,42 milioane lei (aproximativ 310.000 euro), conform unor evaluări realizate de un specialist.

Supranumit „raiul milionarilor", cartierul e considerat unul dintre cele mai selecte din Romania, apartamentele de aici avand preturi „de pornire" incepand cu 350.000 euro si ajungand pana la 500.000 euro. Mircea Sandu, Vasile Blaga, Ciprian Marica sau eorge Copos se numara printre cei care detin proprietati in acest complex, conform Kanal D.

Adrian Sârbu este debitor la doua banci comerciale in urma unor contracte de credit in valoare de peste 5.000.000 dolari. Bancile au formulat cerere de urmarire licită respectiv intervenient pentru recuperarea creantelor.

Mai multe articole despre:
Adrian Sârbu