MENIU

Lovitură de teatru! Salvamontista bătută de interlop la Straja şi-a retras plângerea

Salvamontista si Palesica

Răsturnare de situație: salvamontista agresată de interlop la Straja şi-a retras plângerea, astfel încât Sorin Palesică va fi pus în libertate.

Procesul în care Sorin Palesică era acuzat că a lovit o salvamontistă în staţiunea Straja a fost încheiat, marţi, de Judecătoria Petroşani, după ce tânăra şi celelalte părţi vătămate şi-au retras plângerea penală prealabilă. Bărbatul, aflat în arest preventiv, va fi pus în libertate.

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Petroşani, Cristina Iuliana Curuia, a declarat, pentru News.ro, că instanţa a încetat procesul penal în care Sorin Palesică era judecat pentru loviri şi alte violenţe, după ce a bătut o salvamontistă într-un bar din staţiunea Straja.

Potrivit sursei citate, instanţa a dispus ca Sorin Palesică, aflat în arest preventiv, să fie pus în libertate de îndată.

Salvamontista Miruna Inel a fost agresată, într-un bar din Straja, în luna februarie, de interlopul recidivist Sorin Constantin Palesică, în prezenţa unui jandarm montan aflat în timpul liber, care nu a intervenit în apărarea fetei.

Mai multe articole despre:
Straja salvamontista palesica