MENIU

Lovitură de teatru! Cristi Boureanu a fost FILMAT când își târăște fiica pe jos

Boureanu
Cristi Boureanu
Boureanu

Cristian Boureanu şi-a umilit fiica în stradă, în plină zi. Imaginile în care fostul politician o târăşte de păr pe fata sa de 15 ani au devenit virale pe internet. Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere montate pe Şoseaua Nordului. Boureanu este cercetat penal pentru rele tratamente aplicate minorului. 

Scandaloasele imagini au fost surprinse de două camere de supraveghere pe 12.09.2016, ora 15.50 pe şoseaua Nordului, scrie Cancan!

"Corecţia" pe care i-a aplicat-o Cristi Boureanu fiicei sale, surprinsă de jandarmi în trafic în timp ce ţipa ca din gură de şarpe după ajutor, din maşina tatalui ei, este acum dovedită de imagini video.

 

Aceste imagini au fost surprinse chiar înainte de intervenţia jandarmilor din 12 septembrie. Au oprit atunci maşina fostului politician care încerca să o ia pe fiica sa acasă şi au chemat poliţia. Bărbatul le-a spus că minora a încercat să plece de una singură la Constanţa.

Fata s-a plâns celor patru echipaje de poliţie venite la faţa locului că a fost bătută şi că nu vrea să plece cu tatăl ei. În urma declaraţiilor fetei, Cristian Boureanu s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Psihologii susţin că un astfel de comportament din partea unui părinte i-ar putea face mari probleme fetei.

Potrivit fostei soţii, Cristian Boureanu nu este la prima abatere. Fostul deputat şi-ar agresa fiica încă de când aceasta avea doi ani.

Megascandalul a pornit luni după amiază, cu imaginile cu fiica lui Boureanu, ţipînd din maşina tatălui ei, care fusese luat la întrebări de jandarmi, scrie sursa citata. A urmat o vizită la poliţie, declaraţii şi un dosar penal pentru fostul deputat, cercetat acum pentru ”rele tratamente aplicate minorului.”

Mai multe articole despre:
Boureanu Cristi Boureanu