MENIU

Loteria Națională, dată în judecată de un ieșean pentru că nu a fost lăsat să joace - Cere daune de 2,1 milioane de lei

Un ieșean a dat în judecată Loteria Națională

Un ieșean a dat în judecată Loteria Națională. Bărbatul susține că ar fi putut câștiga potul cel mare, în 2017, dacă agenția la care s-a dus să joace nu s-ar fi închis cu 10 minute mai devreme decât ar fi trebuit. În primă instanță, magistrații nu i-au dat dreptate. Dar ieșeanul nu s-a lăsat păgubaș și a atacat sentința.

 

Ieșeanul spune că a încercat să cumpere un bilet, dar angajatul agenției loto i-a spus că sucursala s-a închis deja. Refuzul a fost din cauză că jocul s-ar fi închis deja, de la Bucureşti. Toată întâmplarea a avut loc acum patru ani.

Bărbatul s-a grăbit spre o altă agenție, dar nici aici nu a avut mai mult succes.

Loteria Naţională a precizat că în ziua respectivă jocul se închisese la ora 15.55. Adică după ce a fost refuzat la prima agenţie. La cea de-a doua a ajuns abia la 16.03, adică atunci când jocul se închisese deja. 

Acum cere Loteriei Naționale să îi plătească peste 2,1 milioane de lei, valoarea reportului la categoria I și susține că ar fi jucat chiar numerele care au ieșit câștigătoare, relatează Realitatea  PLUS. Bărbatul a cerut plata a 2.185.420 de lei.

Judecătorii nu i-au dat însă câștig de cauză, pentru că nu există nicio dovadă că bărbatul ar fi trecut pe biletul de joc numerele câștigătoare.

Ieșeanul a atacat sentinţa Tribunalului, iar acum cazul este pe rolul Curţii de Apel Iași. 

El spune că s-a prezentat la agenţie cu 10 minute înainte de închidere, cu varianta înscrisă pe biletul de „6 din 49“ cu care ar fi câştigat tot reportul.