MENIU

Loteria bonurilor fiscale. Val de revendicări ale premiului de 1 milion de lei

<p>Loteria bonurilor fiscale</p>

Loteria bonurilor fiscale. Milionul de lei oferit de Ministerul Finanțelor la prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale s-ar putea împărți la foarte mulți câștigători. Numai într-un singur județ s-au anunțat deja 16 câștigători, dar numărul lor ar putea fi chiar mai mare.

Loteria bonurilor fiscale. Prima extragere din mult așteptata Loterie a bonurilor fiscale s-ar putea dovedi un FIASCO total, dacă numărul câștigătorilor va fi atât de mare încât premiul fiecăruia să ajungă unul nesemnificativ.

Loteria bonurilor fiscale. Valoarea mică a bonului câștigător crește foarte mult șansele de câștig ale românilor colecționari de bonuri: dacă suma extrasă la Loteria de ieri ar fi fost de câteva sute de lei, numărul câștigătorilor s-ar fi redus semnificativ.

Loteria bonurilor fiscale. În prima zi de la extragerea bonurilor câştigătoare, 16 botoşăneni s-au prezentat la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice pentru a revendica premiile.

Bonurile urmează să fie verificate, după care va urma validarea câştigătorilor, scrie monitorulbt.ro.

Loteria bonurilor fiscale: De câte ori a câștigat un sibian, în urma extragerii

De asemenea, printre românii care au devenit câștigătorii primei extrageri a Loteriei Bonurilor, organizată de Ministerul Finanțelor, se numără și un sibian, care a avut norocul să aibă două bonuri câștigătoare

Loteria bonurilor fiscale. Când are loc următoarea extragere

Ieri a avut loc prima extragere a Loteriei fiscale, premiul, în valoare de un milion de lei, urmând să fie împărţit între toţi câştigătorii. Extragerea a dat drept câştigător bonul fiscal în valoare de 6 lei (de la 6,00 la 6,99 lei), din 7 februarie 2015.

Mai multe articole despre:
loteria bonurilor fiscale