MENIU

Loteria bonurilor fiscale: De câte ori a câștigat un sibian, în urma extragerii

<p>Loteria bonurilor fiscale: De c&acirc;te ori a c&acirc;știgat un sibian, &icirc;n urma extragerii</p>

Printre românii care au devenit câștigătorii primei extrageri a Loteriei Bonurilor, organizată de Ministerul Finanțelor, se numără și un sibian, care a avut norocul să aibă două bonuri câștigătoare, informează TurnulSfatului.ro.

”Eu sunt mai tipicar, din fire. La un moment dat mă gândeam să și lipesc bonurile, dar mă gândeam că se vor rupe dacă trebuie să le dezlipesc. Așa că le-am prins cu agrafe, pe zile. Știam că urmează extragerea, fiul meu a pornit televizorul mai tare, eram cu niște musafiri la masă. Mi-am zis numai să nu fie extrase numere mai mari, că nu aveam bonuri din astea. Sunt militar pensionat, dar lucrez în continuare în alt domeniu. Și aproape de serviciul meu este un chioșc din-ăsta, cu Fornetti. Aproape în fiecare zi îmi cumpăr câte ceva de acolo, mai și câte o cafea. Când am auzit la televizor că prima cifră e zero, că și a doua e zero, atunci i-am zis fiului meu să caute bonurile din șapte februarie. Și am din acea dată un bon de 6,45 lei și unul de 6,90”, povestește, pentru Turnul Sfatului, Marius V., sibian în vârstă de 51 de ani.

Cu toate acestea, sibianul nu se așteaptă la un câștig mare.

”Vor fi fiind mulți care au bonuri din-astea. Nu cred că voi câștiga mai mult de câteva sute de lei”, este de părere Marius V.

Premiul acestei prime extrageri a Loteriei bonurilor este de un milion de lei. În termen de 30 de zile de la extragerea de luni, 13 aprilie, toți românii care au un bon cu o valoare cuprinsă între 6,00 și 6,99 de lei trebuie să se prezinte la sediul Fiscului cu bonul original și actul de identitate.

După trecerea celor 30 de zile, reprezentanții Ministerul Finanțelor vor număra câștigătorii, între care premiul de un milion de lei va fi împărțit în mod egal.

Următoarea extragere a Loteriei Bonurilor va avea loc pe 17 mai. La această extragere participă toate bonurile emise în cursul lunii aprilie, pentru valori cuprinse între 1 și 999 de lei.

Mai multe articole despre:
câştig extragere sibian loteria bonurilor fiscale