MENIU

Loteria bonurilor fiscale. Când are loc următoarea extragere

Loteria bonurilor fiscale și-a consumat prima extragere la începutul săptămânii. Evenimentul a avut loc în studioul Loteriei Române, fiind transmisă în direct de TVR.

Următoarele ediții a loteriei va avea loc după data de 15 a fiecărei luni și va strânge bonurile fiscale din luna precedentă. Extragerile vor avea loc lunar, iar în cazul în care nu există câștigători, fondul de premiere se va raporta pentru următorul eveniment.

Extragerea următoare a loteriei bonurilor se va desfășura în 17 mai. La aceasta vor participa toate bonurile din luna aprilie, cu valori între 1 leu și 999 de lei.

La loteria bonurilor fiscale sunt valabile bonurile fiscale rezultate în urma cumpărăturilor făcute cu cardul, dar și cu bonuri de masă. De asemenea, bonurile fiscale provenite în urma unor tranzacții făcute la casele de schimb valutar sau cele eliberate de firmele neplătitoare de TVA.

Loteria bonurilor fiscale. Cine plătește premiile

Plata premiilor se face de Ministerul Finanțelor Publice. Acesta are la dispoziție 60 de zile pentru a le achita, după ce întreg procesul de stabilire a autenticității bonurilor este finalizat. Acest proces este desfășurat sub autoritatea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

.........

Mari reduceri la eMAG, de Paște. Le găsești pe toate, la acest link.

.........

Loteria bonurilor fiscale reprezintă extragerea mai multor detalii ale bonului câștigător. Mai întâi, se extrage un număr cuprins între 1 și 999, care reprezintă valoarea totală a bonului. De asemenea, în cadrul tragerii se va stabili și ziua în care a fost emis bonul. Aceasta va fi inclusă în intervalul de timp pentru care se efecturează extragerea.

Loteria bonurilor fiscale. Cine sunt primii câștigători

Fondul de câștiguri la prima extragere a fost de un milion de lei. Suma câștigătoare a fost de 6 lei, iar bonurile câștigătoare sunt cele din ziua de 7 februarie.

Cei care dispun de astfel de bonuri pot revendica un premiu de la Ministerul de Finanțe. Nu contează zecimalele, astfel că și cei care au un bon de 6,42 de lei, de exemplu, au dreptul la premiu.

Câștigurile pot fi revendicate pe o perioadă de 30 de zile la cel mai apropiat sediu ANAF. Tot ce trebuie să aveți la voi este bonul fiscal în orginal, dar și o copie a actului de identitate.

În cazul primilor câștigători, aceștia trebuie să depună documentele necesare ridicării premiului până în 13 mai.

De asemenea, pentru a obține formularul necesar revendicării premiilor la Loteria Bonurilor Fiscale puteți vizita site-ul www.mfinante.ro.

Mai multe articole despre:
loteria bonurilor fiscale