MENIU

Logodnicul a părăsit-o înainte de nuntă,printr-un sms. Răspunsul femeii, în rochie de mireasă-VIRAL

Dacă cele mai multe femei aşteaptă până după nuntă să îşi distrugă rochia de mireasă, o tânără din SUA a reacţionat diferit. Ea a fost anunţată, printr-un sms, că iubitul său o părăseşte, după doi ani de logodnă.

Kilee Manulak a primit vestea, printr-un mesaj, cu câteva zile înainte de nuntă. Fără prea multe explicaţii, logodnicul său îi spunea că nu se va căsători cu ea. Cei doi fuseseră logodiţi timp de doi ani.

"Am amorţit. Domnişoara de onoare, mama şi toţi prietenii m-au ajutat, pentru că eram terminată de durere", îşi aminteşte tânăra.

După câteva zile, fata a decis să îşi folosească rochia de mireasă şi, împreună cu domnişoarele de onoare, să o "distrugă", într-un eveniment numit Color Fun Fest, din Tampa, scrie WFLA.

Kilee recunoaşte că nu şi-ar fi distrus rochia dacă s-ar fi căsătorit, pentru că ar fi dorit să o păstreze. În privinţa logodnicului, fata îi mulţumeşte "pentru că m-a salvat de la o dezamăgire şi mai mare în viitor şi pentru că m-a lăsat să îmi pot căuta şi găsi fericirea".

Mai multe articole despre:
nuntă căsătorie rochie de mireasă kilee manulak