MENIU

UPDATE | Rădulescu: Liviu Dragnea va fi externat marți seară sau miercuri

Liviu Dragnea

Șeful PSD, Liviu Dragnea, nu va fi operat deocamdată! Confirmarea a venit din partea deputatului Cătălin Rădulescu, medic de profesie. Aceasta a mai precizat, într-o intervenţie la Realitatea TV, că Dragnea va fi externat fie marţi seară, fie în cursul zilei de miercuri. 

UPDATE 

„Starea de sănătate a domnului președinte este mai bună. Se pare că nu se va apela la o intervenție chirurgicală. Se va merge pe proceduri medicale de genul gimnastică sau kinetoterapie. Externarea va avea loc probabil ori în această seară (marţi - N.R.), ori mâine (miercuri - N.R.). Apoi începe să funcționeze în mod normal venind la Parlament", a precizat Rădulescu. 

Deputatul susţine că ştia de problemele lui Liviu Dragnea şi i-a recomandat să facă kinetoterapie și gimnastică. 

ŞTIREA INIŢIALĂ

Potrivit unor surse medicale, citate de REALITATEA TV, se încearcă recuperarea fără operație.

La scurt timp după ce instanța a decis amânarea unei decizii în dosarul DGSAPC Teleroman, secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu a declarat că Dragnea le-a cerut medicilor să nu îl mai opereze.

"Este doar un fel de amânare. Fiecare infiltrație de acest gen este dureroasă. Decizia va fi luată în această după-amiază. E decizia pe care o să o ia el. Nu poate să îl opereze nimeni forțat. Am înțeles de la mai mulți colegi că nu poți scăpa de acestă chestie fără intervenție medicală, dar deocamdată este o amânare a ei. (...) Am vorbit cu domnul Dragnea acum două ore. E în regulă acum, dar să ținem cont că este cu branule și în spital", a declarat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general al PSD a spus că Dragnea "a tratat neserios problema de o lună și jumătate, cu creme și spray-uri, dar s-au adunat ședință după ședință. După ședința de ieri de la Snagov, eu și Mircea Drăghici am insistat ca el să meargă la RMN", a mai spus Codrin Ștefănescu.

Dragnea schimbă macazul, imediat după decizia instanței! Nu mai vrea operație

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, la un post TV, că liderul PSD i-a transmis că are încredere în sistemul medical românesc şi în medicii din România.

Liviu Dragnea a fost internat! Medicii, decizie de ultimă oră

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea