MENIU

Liviu Dragnea a ajuns la penitenciarul Rahova

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

A furat de la copiii orfani din Teleorman, acum a ajuns după gratii. Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni în procesul angajărilor de la DGA SPC Teleorman. Restul celorlalți acuzați din dosar au fost achitați sau au primit pedepse cu suspendare. Ieri, românii au semnalat, clar, prin vot, că nu îl mai vor la Putere. Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va sta în carantină 21 de zile.

UPDATE: Mașina în care se află Liviu Dragnea a ajuns la penitenciarul Rahova. 

UPDATE 17.05: Potrivit informațiilor, Liviu Dragnea n-a plecat cu prima mașină care a ieșit din locuința sa, ci cu a doua, cu un autoturism Dacia Duster, care aparține poliției. Dragnea are o cămașă în dungi și se pare că are cartea de indentitate în buzunarul de la piept. 

UPDATE 16.50: Maşina cu geamuri fumurii, în care se presupune că se află Liviu Dragnea, se învârte în trafic şi nimeni nu ştie dacă în autoturism se află liderul PSD, care trebuie să se predea.

Prima imagine cu Liviu Dragnea în mașina poliției

O a doua maşină, tot cu geamuri fumurii, a plecat, în urmă cu câteva minute, de la reşedinţa lui Dragnea. 

Liviu Dragnea a plecat spre închisoare! O maşină personală a lui Dragnea a părăsit locuinţa, la ieșirea din curtea reședinței acesta fiind huiduit de către cei prezenți.

Mașina în care se află Liviu Dragnea, în drum spre penitenciarul Rahova, este urmărită de jurnaliști. Mai mult decât atât, în timp ce se afla oprită la un semafor, mai mulți bărbați au arătat semne obscene către mașina în care se află liderul PSD. 

Potrivit informațiilor, Dragnea va sta singur în celulă, celulă care a fost văruită în cursul dimineții. 

Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Liviu Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond și astfel președintele PSD va trebui să meargă la închisoare.

Liviu Dragnea este, în aceste momente, în trafic, plecând de la locuița sa din sectorul 1, întreptându-se spre Penitenciarul Rahova. 

 

Mai multe articole despre:
poliţie închisoare Rahova Liviu Dragnea