MENIU

Liviu Dragnea, dezvăluire șocantă: Coldea și Helvig au promis că dosarul cu "Protecția copilului" va fi clasat

Liviu Dragnea, dezvaluiri

Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri uluitoare chiar în seara de Înviere, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel. Dragnea a mărturisit că Helvig și Coldea i-ar fi promis într-o întâlnire la Vasile Dîncu acasă că îl pot scăpa de dosarul cu "Protecția copilului" care ar fi urmat să fie clasat dacă era susținută Livia Stanciu la șefia CCR.

Liviu Dragnea a făcut declarații șocante despre o întâlnire pe care ar fi avut-o cu Helvig și Coldea, acasă la Vasile Dîncu:

"M-au invitat Helvig si Coldea la o discutie, in 2016, la Vasile Dincu acasa. In vara, dupa ce s-au facut numirile la Curtea Constitutionala pe locurile vacante, cand a fost numita si doamna Livia Stanciu, dupa ce m-a condamnat pe mine cu 2 ani cu suspendare pentru referendum. 

La acea discutie, insistenta foarte mare din partea lui Helvig si a lui Coldea ca eu sa vorbesc cu cei care au fost sustinuti de PSD la Curte de-a lungul anilor pentru ca doamna Livia Stanciu sa ajunga presedinta la CCR pentru ca este o dorinta mare a lui Iohannis si mi se promite ca dosarul acesta cu Protectia Copilului va fi clasat. La acea vreme nu va fi clasat. Coldea cat a fost in functie a avut o putere uriasa. Eu le-am spus ca nu fac asa ceva, sa se spele pe cap cu Livia Stanciu", a povestit Liviu Dragnea.

Mai multe articole despre:
liviu dragnea coldea helvig sri