MENIU

Liviu Dragnea nu a mai ajuns la ziua sa de naștere

Liviu Dragnea nu a mai ajuns la ziua sa de naștere, anunță Realitatea TV. În schimb, în fața restaurantului unde liderul PSD trebuia să își serbeze ziua au venit câțiva protestatari.

Liviu Nicolae Dragnea nu se mai simte rău și dă petrecere, în avans, cu ocazia Zilei de nume. Toți parlamentarii PSD au fost invitați, luni seară, la un club din Capitală. Însă, din informațiile Realitatea TV, liderul PSD nu a mai ajuns la ziua sa de naștere. 

Sunt 13 social-democrați care își sărbătoresc aniversările și zilele de onomastică dedicate Sfântului Andrei și Nicolae. Printre ei și Liviu Dragnea, pe care îl mai cheamă și Nicolae.

Sărbătorit este și Marcel Ciolacu, unul dintre cei care au semnat scrisoarea prin care i s-a cerut demisia lui Liviu Dragnea. "Voia bună este binevenită, dar vă rugăm să nu vă formalizaţi cu cadouri", se arată în mesajul primit de toți aleșii PSD.

Nu este prima oară când Dragnea petrece alături de colegi de Sfântul Nicolae. Petrecerea similară de anul trecut a lăsat în urmă imagini de colecţie. Anul trecut, petrecerea de Sfântul Nicolae avea loc tot într-un context tensionat în PSD, pe fondul unul conflict deschis Gabriela Firea - Mihai Tudose, la vremea respectivă premier, precum şi între Dragnea şi Tudose.  Acum, amândoi sunt marginalizaţi în PSD.

Mai multe articole despre:
null