MENIU

Listele cu românii care vor primi bani pentru a-și schimba sistemul de încălzire al casei

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a reactualizat listele persoanelor fizice acceptate în programul "Casa Verde 2016".

Este vorba, mai exact, de românii care au ales să instaleze, să modifice sau să schimbe sistemul de încălzire al locuinței proprii, în așa fel încât să folosească energie regenerabilă. Aceștia au putut cere, în octombrie 2016, un ajutor de stat de până la 8.000 de lei.

Ordinul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) nr. 1.817/2016 pentru aprobarea Ghidului de finanțare a Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice a fost publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 747 din 26 septembrie 2016 și se aplică de la data apariției.

Sesiunea de înscriere s-a desfășurat între 10 și 24 octombrie 2016, iar conform unui anunț recent al AFM aici pot fi găsite listele actualizate ale persoanelor care primesc bani de la stat pentru schimbarea sistemului de încălzire al casei.

În cazul tuturor românilor înscriși în Casa Verde 2016 este recomandabil să urmească periodic anunțurile publicate de AFM aici.

CONSULTA LISTELE AICI