MENIU

Liceul Penticolstal Logos din Timișoara, în scenariul roșu: Cinci cadre didactice, infectate cu COVID-19

Liceul Penticolstal Logos din Timișoara, în scenariul roșu: Cinci cadre didactice, infectate cu COVID-19

Încă un liceu trece din scenariul galben în secnariul roșu la numai o săptămână de la începerea noul an școlar. Este vorba despre Liceului Penticostal Logos din Timişoara, a cărui activitate se mută exclusiv în online după ce cinci cadre didactice au fost confirmate cu virusul SARS-CoV-2. O decizie în acest sens a fost luată, astăzi, în cadrul ședinței Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CSJU) Timiş, relatează Agerpres.

„În urma analizei situaţiei existente, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, întrunit în şedinţă extraordinară, a emis hotărârea în baza căreia se suspendă temporar activităţile didactice care presupun prezenţa faţă în faţă la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timişoara, cursurile desfăşurându-se online (scenariul roşu). Prevederile hotărârii se aplică pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21 septembrie”, a declarat prefectul de Timiş, Liliana Oneţ.

Decizia luată are la bază propunerea Inspectoratului Şcolar Timiş şi o hotărâre a Consiliului de Administraţie al Liceului Teologic Penticostal Logos din Timişoara emisă în baza recomandării Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş.

În prezent, în judeţ sunt 10 focare active de COVID-19, aflate în supravegherea DSP Timiş, acestea fiind un centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din Lugoj, patru unităţi economice din Timişoara, Buziaş şi Sânnicolau Mare, o farmacie privată din Timişoara, un centru rezidenţial privat pentru persoane vârstnice din Timişoara, un centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din Periam, o şcoală gimnazială din Timişoara şi Liceul privat penticostal Timişoara.

Mai multe articole despre:
liceul penticostal logos coronavirus