MENIU

Libertatea: Minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați SUA

Apar noi dezvăluiri șocante în contextul crimelor din Caracal. 16 minore din același oraș au fost forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani de la Deveselu, potrivit Libertatea.ro. 

Abuzurile, puse la cale de o rețea de traficanți, s-au produs între anii 2012-2017. Una dintre victime s-a întors, peste ani, în oraş, pentru a-i demasca pe bărbații care au abuzat-o. Era din Deveselu și avea 16 ani la vremea aceea.

”A tras drugul la ușă și, apoi, m-a bătut cu pumnii și picioarele, ca să fac sex cu el și după aceea cu clienții”, le-a povestit M. polițiștilor.

O altă declaraţie cutremurătoare vine din partea unei tinere, care şi ea, la vremea respectivă, avea tot 16 ani. „Clienţii, pe care cei doi îi aduceau, erau de regulă cetăţeni americani şi austrieci, care lucrau pe raza municipiului Caracal – cetăţenii austrieci, la consolidat diguri, şi pe raza comunei Deveselu – cetăţeni americani, la baza militară.”

Minorele le-au povestit încă de pe atunci anchetatorilor cine erau clienții. Au povestit, de asemenea, că interlopii le băteau și le șantajau. Degeaba însă! În dosarul celor 16 minore traficate la Caracal, judecat între 2012 și 2017, DIICOT i-a scăpat pe bărbații care au cumpărat de la traficanți serviciile fetelor obligate să se prostitueze.

În ciuda declarațiilor inițiale ale victimelor și ale martorilor, din documentele de la dosarul public rezultă că pe americani nu i-au căutat niciodată și nici nu le-au întrebat pe fetele minore numele vreunuia dintre militarii de la Deveselu sau ale celor care făceau legătura cu ei. 

Citeşte întreaga ştire: 16 minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani.

Ancheta integrală, pe Libertatea.ro

Mai multe articole despre:
Caracal Deveselu