MENIU

Lia Olguța Vasilescu vrea să închidă un centru de vaccinare: „Lumea nu mai vrea să se vaccineze cu AstraZeneca”

Foto arhivă ProfiMedia

Primarul din Craiova vrea să închidă un centru de vaccinare în care se folosea doar ser de la Astra Zeneca pentru că oamenii nu mai veneau acolo. „Lumea nu mai vrea să se vaccineze cu AstraZeneca, a văzut tot felul de informații la televizor”, spune edilul.

Olguța Vasilescu anunță că din cauza numărului mic de persoane care se vaccinează cu AstraZeneca, autoritățile se gândesc să închidă un centru din Craiova care utilizează acest ser.

„Ne gândim să închidem un centru AstraZeneca, lumea nu mai vrea să se vaccineze cu AstraZeneca, a văzut tot felul de informații la televizor. Oamenii sunt de înțeles”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la un post TV.

Primarul Craiovei mai spune că vaccinarea reprezintă singura variantă pentru redeschiderea economiei. Campania de vaccinare trebuie să fie mai agresivă, este opinia primarului.

„Totuși, economia nu va fi repornită, dacă nu ne vaccinăm. Campania trebuie să fie mult mai agresivă, dacă nu vaccinăm, economia nu se va deschide”, a precizat Vasilescu.

Din cauza interesului scăzut pentru vaccinare, autoritățile craiovene nu iau în calcul să deschidă un centru de vaccinare de tipul drive-thru. „Nu ne gândim să deschidem drive-thru, nu este nevoie”, a adăugat Lia Olguța Vasilescu.