MENIU

Leul, din nou în cădere liberă. La ce valoare a urcat azi moneda EURO

<p>Curs valutar</p>

CURS BNR. Leul începe săptămâna cu stângul. Moneda națională s-a depreciat semnificativ în raport cu principalele valute, la cursul oficial anunțat de BNR.

CURS BNR. Banca Națională a anunțat un curs oficial de 4,5637 lei/euro, în creștere cu 0,14% față de cotația de vineri, când euro se afla la 4,55 lei.

CURS BNR. Dolarul american s-a apreciat și ami puternic în fața leului, urcând cu aproape 0,50%, până la cotația de 4,0822 lei.

CURS BNR. Nici pentru românii cu credite în franci elvețieni veștile nu sunt prea bune: francul s-a apreciat ușor până la valoarea de 4,1875 lei.

Prognoză sumbră despre cursul LEU-EURO. Va exploda în următorul an?

Leul s-a depreciat semnificativ la mijlocul lunii mai în raport cu moneda euro: BNR a anunțat, pe 18 mai, cel mai slab leu de la sfârșitul anului 2012!

Mai precis, leul nu a mai atins o valoare atât de scăzută din 24 octombrie 2012 când BNR a anunţat un curs de referinţă de 4,5754 lei/euro.

O cădere asemănătoare a leului a avut loc pe data de 17 martie 2017, când moneda europeană a atins cel mai ridicat nivel din iunie 2013 - 4,5654 lei.

România a înregistrat în primul trimestru al acestui an cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, potrivit datelor publicate marți de Eurostat.

Mai multe articole despre:
curs valutar curs BNR