MENIU

Leonard Doroftei, somat să evacueze locaţia unde are un pub, în Ploieşti

Primăria Ploieşti l-a somat pe Leonard Doroftei să închidă barul pe care îl deţine în centrul oraşului. Motivul: clădirea are risc seismic. Cele două părţi vor ajunge în instanţă, iar fostul boxer se gândeşte inclusiv să părăsească definitiv Ploieştiul. 

Primăria Ploieşti i-a trimis o notificare lui Leonard Doroftei, să îşi închidă barul. Instituţia nu a prezentat, însă, şi un plan pentru reabilitarea clădirii.

Fostul campion la box a explicat, pentru presa locală, că atunci când a investit în bar, în urmă cu 11 ani, clădirea era în aceeaşi situaţie ca în prezent, dar că nu i s-a spus nimic despre riscul seismic. 170.000 de euro a investit, la acea vreme, Doroftei. De cealaltă parte, primarul spune că localul nu este la prima notificare de evacuare.

Pentru ploieşteni, barul lui Doroftei era un simbol, mai ales că fostul sportiv şi-a expus acolo toate medaliile obţinute. Campionul se gândeşte acum la soluţii extreme.

Spaţiul în care funcţionează barul a fost dobândit de Doroftei atunci când a fost declarat cetăţean de onoare al Ploieştiului. Acesta a semnat un contract de asociere cu primăria, valabil, potrivit fostului sportiv, pentru încă 13 ani.

 
Mai multe articole despre:
bar Leonard Doroftei