MENIU

Leguma care e vedeta piețelor în această primăvară: e foarte ieftină și plină de nutrienți, ideală pentru sănătate și pentru alimentația din timpul postului

Leurda, leguma care e vedeta pietelor din aceasta primavara

Cu toate că cele mai multe legume înregistrează prețuri mari, există o vedetă a piețelor care e și foarte populară și costă puțin, iar pentru sănătate face minuni.

Leurda este vedetă în piețe. După valul de scumpiri, mai ales la produsele de post, acest „usturoi sălbatic”, după cum mai este numită leurda, se vinde la cele mai mici prețuri. Pe lângă asta are și o mulțime de proprietăți curative, iar specialiștii ne recomandă să o integram în dieta noastră. 

Prețurile din piețe au explodat, mai ales acum în perioada postului, însă leurda ne salvează portofelul. În timp ce alte verdețuri se vând la prețuri de carne, leurda se găsește chiar și cu un leu legătura.

Leurda, planta despre care puţini ştiu asta. Pieţarii ţin secret totul. S-a aflat!

Nu doar că este ieftină, dar leurda are și o mulțime de beneficii pentru sănătate. Specialiștii spun că favorizează eliminarea toxinelor.

Leurda are un gust asemănător cu usturoiul și poate fi folosită în combinație cu legume și alte verdețuri, ba chiar și în plăcinte cu brânză. 

Mai multe articole despre:
leurda sanatate dieta alimentatie