MENIU

LEGILE PUTERII | Ana Birchall, despre fugarul Daniel Dragomir: ”Cred că și-a pregătit minuțios fuga”

Fostul ministru al Justiție - Ana Birchall a comentat, în emisiunea Legile puterii de la Realitatea PLUS, fuga fostului colonel SRI - Daniel Dragomir, condamnat joi la trei ani și zece luni de închisoare cu executare.

„La nivel personal, cred că și-a pregătit minuțios fuga, ca și alți fugari. Îmi aduc aminte cât de virulent ataca Justiția, instituțiile statului român, cât de furibund mă ataca pe mine personal pentru că noi ne-am făcut treaba îndeplinind toate procedurile, care au cântărit greu și în acest dosar.

De câțiva ani de zile, avem si aceste atacuri asupra instituțiilor de forță din România. Eu stau să mă gândesc acum cu cât tupeu făcea pe moralistul la televizior și ataca pe oricine avea curajul să spună adevărul”, a spus fostul ministru al Justiției.

”Eu sper să nu fie pe spațiul Estic. Mai este un fugar pe spațiul estic. Cred că trebuie să exite un mecanism care să împiedice fuga acestor personaje. Este și foarte costisitor. Trebuie să lucreze toate instituțiile. Important este să găsim mecanisme să împiedicăm fuga acestora”, a declarat Ana Birchall, la Realitatea PLUS.

Mai multe articole despre:
ana birchall