MENIU

Lavinia Șandru: Rareș Bogdan, "vedeta CNA". "Mă gândesc că Realitatea TV e oprimată la comandă"

<p>Lavinia Şandru</p>

Realizatoarea emisiunii "Deschide Lumea" Lavinia Șandru a relatat la "Jocuri de Putere" că Rareș Bogdan este "vedeta CNA", în ședințele Consiliului fiind urmărite minute în șir din emisiunea sa. 

Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat abuziv Realitatea TV cu 20 de mii de lei. Sancţiunea vizează două emisiuni din lunile mai şi iunie, moderate de Rareş Bogdan şi Octavian Hoandră. 

Lavinia Șandru, care participă la ședințele CNA, i-a explicat lui Rareș Bogdan cât de "celebru" este acolo. 

"Mă uit la fiecare ședință cum ești vedeta CNA, pentru că urmărim minute în șir fragmente din emisiunile tale. Nu știu de ce îi deranjează așa de mult pe membrii CNA emisiunile tale. (...) La emisiunea ta am vorbit despre votul din Diaspora, am fost amendați pentru asta, și acum iată că există un dosar la DNA. La emisiunea ta se spun lcururi care se dovedesc a fi 100% adevărate și pe care autoritățile statului le sancționează", a observat Șandru.

"Mă gândesc că Realitatea TV este oprimată la anumite comenzi. Azi chiar se spunea, pentru că nu ai fost amendat pentru cele șase minute în care ai vorbit despre Vadim, că ai avea imunitate. De fapt, nu aveau pentru ce să te amendeze, nu aveau articolul din lege", a spus Șandru.

"Cea mai mare durere a membrilor CNA este că ai momentul tău de opinie la începutul emisiunii. Îi deranjează și invitații", a mai spus Șandru.