MENIU

Dacian Cioloș face anunțul: Laurențiu Cazan, coordonatorul jandarmilor din 10 august, va fi retras din funcția de conducere de la IJJ Prahova

10 august

Coordonatorul intervenției din 10 August va fi retras de la șefia Jandarmeriei Prahova! Anunțul a fost făcut de copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș.

Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenţiei jandarmilor din Piaţa Victoriei la mitingul din 10 august 2018, va fi retras de la conducerea IJJ Prahova și i se vor încredința responsabilități administrative, spune Dacian Cioloș, după o discuție cu ministrul de Interne, Lucian Bode, anunță Realitatea PLUS.

Laurențiu Cazan, coordonatorul intervenției violente a jandarmilor la protestul Diasporei din 10 august 2018 a fost numit inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova. Laurențiu Cazan a fost împuternicit pe o perioadă de șase luni la șefia Jandarmeriei Prahova din ordinul celui care acum conduce Jandarmeria Română, Alin Mastan. În plus, Cazan a fost avansat de la gradul de maior la cel de locotenent-colonel.

Mai multe articole despre: